A lakásbiztosítás kalkulátor 2019: A legmegbízhatóbb kalkuláció

Nem vagyok nagyon jóban a pénzügyekkel, így egy kicsit megszeppenten vágtam neki a keresésnek, mikor új lakásbiztosítást szerettem volna kötni. Természetesen, mint a mai világban talán mindenki más is tenné, rákerestem a lakásbiztosítás kalkulátor 2019 kifejezésre az interneten.

Ki is dobta a szerintem legjobb oldalt, a pannonsafet. A pannonsafe egy elég nagy múltú, már 20 éve a magyar piacon tevékenykedő társaság, akiknek nagyon jól használható és valós adatokat közlő lakásbiztosítás kalkulátora van.

A lakásbiztosítás kalkulátor 2019 használathoz be kell írni minden adatot, ami egy lakásbiztosítás megkötéséhez szükséges lenne, majd, ha ezzel megvan az ember, akkor ki is írja a végén azt, hogy nagyjából milyen árakon tudunk lakásbiztosítást kötni.

Ez sokkal jobb szerintem, mint mikor általánosságban felsorolják a biztosításokat és mindegyikre külön ajánlatot kell kérnie az embernek. Senkinek nincsen arra ideje, hogy minden biztosító ajánlatát végigböngéssze, mindenkivel lebeszéljen egy időpontot és árajánlatot kérjen, majd ezeket egyesével összehasonlítgassa és ezek után válasszon egyet. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez egyszerűen csak túl sok macerával jár.

Ezért adtam le a voksomat a pannonsafe mellett, akik nagyon megbízhatók minden téren. Legendásan jók a lakásbiztosításaik, a kalkulációik és mindig tudnak jobbat ajánlani, mint ami éppen van az embernek.

Folyamatosan fejlesztik magukat, és a fogyasztók igényeit tökéletesen szem előtt tartva igyekeznek segítséget nyújtani. Én nagyon meg vagyok velük elégedve. A weblapjuk is nagyon könnyen kezelhető, ez volt az első olyan, ahol egyből megtaláltam, ami nekem kellett és nem csak hirdetésekkel volt teleszórva az egész felület. Persze, valahol hirdetni is kell, de nem szeretem, amikor a hirdetések valójában a tartalom rovására mennek. Itt ez szerencsére nem jellemző.

Persze azért elolvastam pár véleményt is róluk az interneten, amelyek alapján elmondhatom, hogy bizony nagyon népszerű szolgáltatóról van szó. Nagyon korrektek és nagyon is értik a munkájukat, így mondjuk nem is olyan nagy csoda, hogy tele van a munkájukat dicsérő kommentekkel és véleményekkel az internet. Ezek alapján pedig úgy döntöttem, hogy én is adok nekik egy esélyt, mert megérdemlik.