Már csak ez hiányzott

Végre hétvégén összejött a házibuli, amire olyan régen vártunk már, hiszen a buli és a zene az életünk része, sőt úgyis mondthanám, hogy nem tudunk nélküle élni. És ez tényleg így van! A barátaimmal már évek óta járunk együtt mindenféle zenei fesztiválokra, amit nagyon szeretünk. Ilyenkor maximálisan ki tudunk kapcsolni, elfeledkezni a mindennapi problémákról és persze bulizunk egy jót. Amúgy meg szerintem mindenkire ráfér néha, hogy kieressze a fáradt gőzt.

A most hétvégi buliról is elmondhatjuk, hogy végre sikerült kiengedni a fáradt gőzt, persze pozitív értelemben. Jó volt találkozni, beszélgetni és persze nagyon jókat nevettünk is.

Az egyik legemlékezetesebb rész az volt, amikor a buli előtt meglepődve vettem észre, hogy nincs fűtés a lakásban. Ezt gyorsan meg kellett oldani, így amire szükségem volt abban a pillanatban, az nem volt más, mint egy fűtésszerelés gyorsszolgálat.

Szerencsére ebben hamar a segítségemre sietett a vizgazfutesszerelo24.hu, akiket már ismertem korábbról, és megint őket hívtam, mert nagyon meg voltam elégedve az általuk végzett munkával.

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a mindenféle szerelések terén, legyen szó gáz- vagy fűtészserelésről, vízszerelésről vagy akár duguláselhárításról. Röviden, szinte mindenhez értenek. Emellett pedig olyan szakemberekkel dolgoznak, akikre bátran rábízhatjuk a problémánkat, mert a hosszú évtizedek alatt valószínűleg már találkoztak hasonló esettel, így a mi problémánkban is tudnak segíteni, nem pedig ott állnak majd és csak vakargatják a fejüket.

Ami hozzásegített ahhoz, hogy ezt a fűtésszerelés gyorsszolgálatot válasszam, az elsősorban az volt, hogy ők 0-24 -es ügyeleti szolgálatot tartanak és akár 1 órán belül ki tudnak érni a helyszínre. Mondanom sem kell, hogy szombaton a buli előtt ez mekkora hatalmas segítség és megkönnyebbülés volt. Az ügyeleti szolgálatnak köszönhetően gyakorlatilag bármikor ki lehet őket hívni, akár hét közben, akár hétvégén, akár éjszaka, akár nappal. Hatalmas nagy mázlim volt, hogy nagyjából olyan 30 percen belül meg is érkezett a szerelő. Valószínűleg ez köszönhető annak, hogy a lakásom egy igen frekventált helyen van, és a szerelőnek is nagyon közel volt.

A munka végeztével elmondta, hogy természetesen garanciát is vállalnak az általuk elvégzett munkára. Egy kicsit meglepődtem ezen, természetesen, mert ugye nem ehhez vagyunk hozzászokva, hanem ahhoz, hogy inkább nem vállalnak garanciát a munkákra. Ennél a cégnél viszont 1, 2 vagy akár 5 éves garanciát is vállalnak attól függően, hogy milyen típusú munkát csinálnak. Persze valójában az igazi garancia az a sok évtizedes tapasztalat, amivel rendelkeznek.

Számlát is kaptam, hiszen náluk úgymond ez is természetes. Minden egyes munka után számlát is kiállítanak, ami azért is fontos, mert csak megfelelő számlával lehet elszámolni a károkat a biztosító felé. Továbbá az ő számláikat az összes magyarországi biztosító elfogadja, minden probléma nélkül.

Nekem azonnal felvették a telefont, de ha szeretnénk, akkor a hibabejelentés gombra kattintva, akár visszahívást is kérhetünk tűlük.