Az alkalmi ruha webáruház, ami egyszerre több gondomat is megoldotta

Tegnap érkezett meg a ruhám egy alkalmi ruhák webáruházából. Már összesen több mint egy órát eltöltöttem a tükörben, háromszor is felpróbáltam azóta.  El vagyok ragadtatva magamtól, hogy mennyire jól áll. Azt hiszem, nagyon jól választottam, amikor a Spinéről rendeltem. Ez volt életem első online rendelése és már nagyon sok rosszat hallottam róla, és sok képet is láttam, hogy az emberek rendelnek maguknak ruhákat, aztán teljesen mást kapnak, mint ami a képeken van.  De esetemben tökéletesen azt kaptam, ami a fotón is volt, úgy tűnik, tehát hogy megbízható ez az oldal.

Utálok shoppngolni, de a leendő szakmám sajnos megköveteli, hogy mindig szép ruhába járjak. Régebb még elmentem anyuval és hagytam, hogy rám erőltesse a választásait, de most már nincs kedvem ezekhez a nehéz procedúrákhoz. Örülök, hogy szép ez a ruha, mert ezentúl mindig innen fogok rendelni magamnak. Az ősztől pedig extra sok szép alkalmi ruhát kell vásárolnom, mert végzős leszek, és az rengeteg ünnepi koncertet és előadást jelent a kórussal. Kicsit drága szakmát választottam, hiszen minden alkalomra más ruhát venni nem olcsó mulatság, de úgy gondolom, ha sikeres leszek, akkor majd megfizetődik mindig befektetésem. Addig pedig gyakorlok, amikor csak tudok. A kórusvezető tanárunk már megígérte, hogy jövőre kapok is egy szóló dalt. Ez csodás, hiszen végre bemutathatom, hogy mennyire jól éneklek.

Furcsállva vettem egyébként észre magamban, hogy miközben nézegettem a Spiné választékát jól éreztem magam. Örömmel töltött el az érzés, hogy azok közül, amiket végig nézek, bármelyik az enyém lehet nemsokára. Soha nem éreztem semmi ilyesmit valós vásárlás közben, csupán mindig csak az idegesség jött rám a rengeteg ember között. Persze nehezen vallottam be magamnak, hogy tetszik a vásárlás érzése, de ez az igazság. Attól a perctől, hogy megismerkedtem a Spinével a mai napig minden nap többször is végig görgeteg az oldalon és játszadozom a gondolatokkal. Elképzelem magamat azokban a ruhákban, amiket ott látok, és úgy érzem, hogy tökéletesen kifejeznek engem és a személyiségemet. Tuti hogy meggyőzöm anyát, hogy ezentúl rendelhessek mindig innen. Ez a mostani azért fordulhatott elő, mert közeledik egy koncert, anya pedig munkaúton van, szóval muszáj volt megoldanom valahogy. De szerintem, ha majd látni fogja, hogy mennyire jó a ruha, amit rendeltem, akkor nem lesznek kétségei és megengedi, hogy ezentúl innen vegyek a cuccaimat. Elvégre miért is kínozna tovább a valós shoppingolással, amikor úgy is tudok elegánsan öltözködni, hogy nem kell elhagynom a komfortzónámat a ruhák beszerzéséért.