Takarítás helyett fogadás

Rólam tudni kell, hogy mindig zenét hallgatok. Szinte mindig be van dugva a fülhallgató a fülembe. Amikor megyek valamerre, amikor éppen dolgozom (és nem kell telefonálnom, hanem mondjuk, szöveget írok), amikor készülődök, takarítok. És még sorolhatnám. A minap pont otthon voltam, próbáltam magam rávenni arra, hogy összetakarítsak a lakásban, és miközben a neten kutakodtam új zenék után – mert hát, mint mondtam, zene kell a takarításhoz is -, rátaláltam egy ismerősöm bejegyzésére. Ő pont akkor rakott ki egy nagyon jó dalocskát az adatlapjára, a poszt szövegében meg a dátum állt, amikor a banda itthon is fellép.

Hogy én erről miért nem tudtam idáig? Ez volt az első kérdés, ami felvetődött bennem, de olyannyira meglepődtem, hogy ezt rendesen hangosan is felkiáltottam. Ráírtam, megbeszéltük, hogy közösen megyünk a koncertre. És, ha már amúgy is beszélgettünk, akkor kicsit kifaggattam róla, hogy mi a helyzet az ő háza táján, mert nem beszéltünk már pár hete, aztán kíváncsi voltam, hogy lemaradtam-e valami izgalmas információról.

És igen. Lemaradtam. Kiderült, hogy elkezdett sportfogadásokat kötni. De csak hobbi szinten. Még nagyon az elején tart, igazából még csak ismerkedik a témával és okosodik, mit és hogyan kell csinálni. Így talált rá egy honlapra, ahol azt is megtudta, hogy a vegas.hu az első magyar tulajdonú online kaszinó. És ahogy olvasgatta a bonuszkod.net oldalát – ahol ezt az infót is találta -, nagyon izgalmas dolgokat talált.

Hát, mondanom sem kell, ennyi volt a takarítás a részemről. Nem csak, hogy nem kezdtem el, de már nem is gondoltam rá. Azonnal megnéztem ezt a weboldalt, hiszen olyan szavakat és kifejezéseket használt a haverom, amiket egyáltalán nem értettem. Mégis mi lehet az az első befizetési bónusz? Hát sokáig nem kellett rajta gondolkoznom, mert amint a weboldal címét beírtam a keresőbe és egy picikét lejjebb görgettem, már meg is találtam rá a választ.

Ennél az online kaszinónál a friss játékosoknak lehetőségük van három bónuszt is első körben megszerezni. Az első befizetési bónusz egy általánosan érvényes bónusz, amihez csak regisztrálni kell és megtenni az első befizetést. Nem nagy szám, ez elég egyszerű, nem komplikálják túl. A kaszinó pedig akár a számládon lévő összeget is megduplázza. Feltételek és részletes leírás természetesen ott van az oldalon.

Na, de ez még nem minden, mert még egy összevetést is találni itt, ugyanis ezt a bónuszt összevetették az Unibet első befizetési bónuszával. Az Unibet is ugyanúgy kínál a játékosok részére ilyen bónuszt, a felső határ pedig a 60.000 forint. Persze le van írva az is, mennyi a minimális befizetési kötelezettség, és az is, hogy nincs szükség bónusz kódra. Érdekes információkra leltem, miközben takarítás helyett ezt a weboldalt tanulmányoztam. Kíváncsi voltam erre az egészre, mert mindig is ki akartam legalább egyszer próbálni, milyen is lehet fogadni. Illetve, még sosem hallottam ilyen bónuszokról, de miután ezeket elolvastam, már kicsit tisztábban láttam a helyzetet.

És hát, úgy látszott, hogy meg is lett az egyik téma, amit koncert előtt jól kivesézhettünk. Ja, és másnap kitakarítottam, mert hát, találtam új zenét hozzá, így aztán könnyebben rá is vettem magam másnap!