A Te oldalad: www.szuperlotto.com

Régóta követem a szerencsejátékokat. Érdekel minden fajtájuk, szeretem megtanulni és megérteni mindegyiknek a logikáját és működését. Nem mondanám magam nagy szerencsejátékosnak, de mostanában egyre jobban benne vagyok, főleg egy weboldal az, ami teljesen elvarázsolt! Ez pedig nem más, mint a www.szuperlotto.com. Amióta Ádám barátom megmutatta nekem ezt az oldalt, úgy éreztem magam, mint egy felfedező, akinek minden formáját ki kell próbálnia a lottónak. Az az oldal lényege, hogy különböző nemzetek lottóival lehet játszani és a legjobb, hogy mindezt online, otthonról! Engem például személy szerint nagyon érdekelnek a különböző ország különböző lottói. Persze a koncepció ugyanaz mindegyiknél, számokat kell eltalálni. Viszont külön izgalmakat jelent az, ha mondjuk egy svéd, német, amerikai vagy ausztrál lottóval játszhatunk.

Az én választásom, Ádám barátom ajánlásán kívül, azért esett a www.szuperlotto.com-ra, mert egy igazán informatív oldalt tárnak az ember elé. Első pillanatban jó érzésem volt, mivel folyamatosan azt éreztem, hogy rengeteg információt kapok mindenről, nincsenek apró betűs részek és tájékoztatni akarnak engem! Ez nagyon fontos szempont volt nálam, hogy ne én érezzem azt, hogy nyomozgatnom kell, hanem egyből teljes körű tájékoztatást kaphat bárki, aki felnéz a honlapjukra.

Ádám már pár éve csak a szuperlotto.com-on játszik, és mivel tudja, hogy szkeptikus vagyok az online játékokkal kapcsolatban, nem is ajánlotta egyből az oldalt, de már játszik annyi ideje, hogy nekem is meg merte mutatni, ami viszont valóban nagy szó!

Én a kezdőknek azt ajánlanám, hogy először próbálják ki mindegyik ország lottóját pár hónap alatt, mondjuk úgy, hogy minden héten más és más ország szelvényéra bízzák szerencséjüket. Amelyik pár ország lottója a legszimpatikusabb lesz, vagy amelyiknél a legtöbb sikerélmény van, azzal vagy azokkal játsszon tovább!

Mai napig hálás vagyok Ádám barátomnak, hogy beavatott és megmutatta nekem, hogy milyen az igazi játék-élvezet. Azóta már egymásnak szoktunk tippeket és tanácsokat adni, hogy melyik lottónál mit és hogyan kell vagy érdemes csinálni. Sokszor tartunk az aktuális eredményeinkről és tapasztalatinkról jelentést a másiknak, így mindig tanulunk újat és újat. És amióta mindketten csak a www.szuperlotto.com-on játszunk, azóta a barátinknak is bőszen ajánljuk az oldalt, hisz igazi élvezet nyújt a lottózáshoz!

Habár ismeretlenül is szólok hozzád, de nyugodt szívvel ajánlom a figyelmedbe ezt az oldalt, ha megbízható és jó társat keresel a szórakozáshoz, hogy kicsit felpörgesd a napjaidat!