A zene segít a babámnak az alvásban, a lord.shop pedig a pelenkázásban

Szerintem minden fiatal anyuka egyet tud velem érteni abban, hogy pelenkából sosem elég, főleg, mikor a baba nagyon kicsi még. Persze a szükség minden babánál eltérő, de nálunk azért elég sok fogy egy nap. Mivel egyedül nevelem a gyereket, ezért nem mindig tudom megtenni, hogy rásózom a nagyszülőkre, míg elmegyek ide vagy oda bevásárolni. Épp ezért volt nagy segítség számomra a Lord Shop HU. Ez az online pelenka diszkont egy életmentő főleg az olyan anyukáknak, akik nem tudnak minden nap vagy héten elugrani vagy elugrasztani valakit a legközelebbi drogériába. Nagyon egyszerűen lehet náluk rendelni, és ha jól beállítja az ember, többet nem lesz gondja a pelenka vásárlással.

Ez a pelenka webshop nem különbözik nagyban egy általános diszkonttól. Annyi a különbség, hogy sokkal nagyobb választékkal rendelkeznek pelenkákból és popsitörlőkből, mint egy átlagos diszkont, és sokkal kevesebb smink és haj felszereléssel. Persze ezt minden ide látogató előre sejtheti. Én egy facebook csoporton keresztül ismertem meg őket még a pandémia elején, és nagyon sokat segített. Mielőtt leadtam volna az első rendelésemet természetesen alaposan körülnéztem az oldalon. Sok nagyon ígéretesnek tűnő terméket láttam, és úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Még mikor észrevettem, hogy öt ezer forint alatt nem szállítanak ki, a barátaim jó véleményére adva, úgy döntöttem, nekem még így is jó. Ha beválik náluk maradok.

Lord Shop HU

Itt ugyanis nagyon jó minőségűek mind a pelenkáik, mind a popsitörlőik, és sokkal olcsóbbak, mint a híres, márkás termékek. A kozmetikumaikból több olyan, van, amit akár melyik sarki drogériában lehet kapni, de a saját márkás termékeik között is vannak nagyon jók, és sokkal kevesebbe kerülnek, mint az ilyen-olyan híres-neves akármik. Tudom, úgy néz ki, sok hangsúlyt fektetek erre, de őszintén ebből él meg mindenki szóval, igen is hogy fontos tényező. A napokban adtak ki egy új márkát, amin belül samponokat tusfürdőket, fürdő olajokat és test radírokat találsz, és mind ezer forint alatt vannak. Az illatkombinációik nagyon jól hangzanak, és én már előre fenem a fogamat egy testradírra. Sajnos a havi rendelésnek még nincs itt az ideje, de talán megvárnak ezek a termékek is.

Ahogy azt már sejtheti a kedves olvasó, én havonta szoktam egy jó nagy adag rendelést leadni hozzájuk, amit a GLS hoz házhoz. Ugyan van olyan opciójuk, hogy: saját futárral, kedvezménye szállítási és kezelési költséggel, 8 ezer forint felett ingyen, de ez csak a pesti illetve Pest közeli településekre és rendelésekre vonatkozik, én meg itt vagyok az isten háta mögött kettővel a határ mentén. Persze, ha valaki biztosra akar menni, üsse be az irányító számát, és megmondja az oldal, hogy bele tartozik-e az érintett településekbe vagy sem. Szóval marad a jól be vállt GLS. Náluk a szállítási költség 1200 forint, plusz, ha utánvétbe veszed még 400 forint kezelési költség. Az első rendelésem után én hagytam a fenébe, és azóta online fizetek. Eddig még nem vágtak át sehol, szóval bízok benne hogy most se fognak. Persze a kivételezésnek is van hátulütője, a saját futár havonta egyszer megy egy szállító kört, és utána következő hónapban jön megint. A GLS-sel akár havonta többször is rendelhetnék, de én így találtam meg a ritmust, szóval marad a havi 1, mert szeretem a rendszerességet, és a kiszámíthatóságot a lehető legtöbb helyen. Az élet amúgy is olyan furfangos tud lenni, ha meg akar lepni, legalább jó meglepetés lenne.

Ha ez esetleg nem győzött volna meg eléggé, hadd beszéljenek a termékek magukért. A sok csomag mellett (pelenka szett kor vagy méret vagy mennyiség, nedves törlő szett márka vagy mennyiség szerint) van próba csomag is, így egy vásárlással megbizonyosodhatsz róla, hogy tényleg megéri-e ez a hely a pénzed, jobban, mint akármelyik másik drogéria vagy diszkont, ahonnan eddig vásároltál. Persze, ahogy említettem nem csak bugyipelenkákat, pelenkákat és nedves törlőket lehet kapni ebben a bugyipelenka webshopban.

Női és férfi kozmetikumokat, hajápolási termékeket női és férfi illatszereket, szájápolási termékeket, borotvákat, de akár még a nap elleni védelemre is fel tudsz készülni ennek az oldalnak a segítségével. De egészségügyi termékeket is kaphatsz itt, így ha esetleg már megindult a ciklusod a szülés után, de a picinek még mindig innen rendelsz pelenkát, akkor egy füst alatt el tudod intézni mindkét dolgot. Persze azt ugye figyelemben kell tartani, hogy itt főleg a saját termékeiket árulják, amik ugyan olcsók és jó minőségűek, de kevésbé köztudottak, mint a nagy (és drága) márkák.

Plusz még a baba részen lehet természetes anyagokból készült pelenkákat is vásárolni, ez nekem kimondottan tetszik, hiszen annyit használunk belőlük, hogy az nagyon is ártalmas a környezetre, így ki velem együtt törekszik a környezettudatosságra, az ezzel a termékkel megteheti. Ezekből a pelenkákból is van minden korosztálynak megfelelő az újszülöttől a maxiig, és egyen áruk van, ami mindegyik csomag esetében 2200 forint, amihez törlőkendőt is adnak. Persze, ha valaki csak ebből szeretne rendelni, van egy 6 darabos csomagjuk, ami most 12 ezer forint.

Én nagyon meg vagyok velük elégedve, és megnyugtat a tudat, hogy amíg a kisbabám nyugodtan szuszog az álmok földjén, a pelus teszi a dolgát, és nagyon nincs ok az aggodalomra. Persze, a kisasszony gyakran jelzi, ha valami van odalenn szóval nem is igen van probléma ilyen szempontból. Olyankor csak gyorsan kicseréljük újra, és van, hogy már pelenkázás közben visszaalszik. Eddig még csak egyszer rendeltem ebből az újrahasznosíthatós pelenkából, de én úgy tapasztalom, hogy nagyon beválik. Nem sokkal jobb, mint az előző, de van olyan jó, és nyugtat a tudat, hogy nem kell szennyeznem vele a környezetet, így nekem már megérte.

Remélem mást is meggyőzött ez a kis bejegyzés, hogy adjon egy esélyt a Lord Shop HU fantasztikus web shopjának. Nagyon sok hasznos dolgot lehet náluk találni, és még kártyával is lehet fizetni minden szállítási móddal, szóval nagyon érintkezni se muszáj. Tudom, hogy sokan tartanak a szeptemberi új hullámtól, így ezt is érdemes figyelembe venni. Na, persze, aki nem olyan félős mint én, az nyugodtan vásároljon, ahogy eddig szokott, de ha felkeltette a kíváncsiságotokat az oldal, mindenképp nézzetek rá, annyit megér. Hogyha pedig nem tetszik, akkor nem kell venni semmit, hiszen nem kényszer.

Remélem tudtam valamicskét segíteni a velem együtt küszködő, és küzdő édesanyáknak ebben a nehéz helyzetben, és sokat fogják használni ezt a nagyszerű oldalt, hogy egyszerűbbé tegyék a mindennapjaikat. Az enyémekben biztos sokat segít.

A legközelebbiekig is mindenkinek sok erőt, egészséget és kitartást kívánok. Vigyázzunk magunkra, és egymásra.