Mindenkinek megéri a HP patron ingyenes kiszállítással

Vállalati szakemberből szabadúszóvá avanzsáltam

Már akkor is elég sokat dolgoztam otthonról, amikor még egy nagyvállalatnál álltam alkalmazásban. A legtöbbször persze be kellett járnom az irodába, és ezzel soha nem is volt semmi problémám. Szerettem a kollégáimat, az ottani légkort. Mindig tiszta, rendezett környezett fogadott, tágas volt a konyha, volt benne hűtő, mikró, ha az ember otthonról hozott ebédet… Sőt, ingyen kávé és tej is járt! Ráadásul tejből nem csak a szokásos tejeket, hanem laktózmenteset is ingyen lehetett kapni a kávéhoz, ami különösen jól esett, mert én laktóz érzékeny vagyok… Az irodában kényelmes, ergonomikus székek, állítható asztalok… Mindennek tetejébe pedig két monitort is kaptunk, ami, mit ne mondjak, igencsak nagy kincs, ha fejlesztőként dolgozik az ember. (Próbáld csak meg kibogarászni a végtelen kódot egy sima laptop kijelzőjén… utána beszélgethetünk.)

De egy szó mint száz, egy ideje meguntam a nagyvállalati létet, és szabadúszóként otthonról kezdtem el dolgozni. Hogy miért? Nem is tudom… Alapvetően szerettem a munkám, de sok felesleges dolgot csináltunk. Sokszor olyan projekteken dolgoztunk amiről már a kezdetekkor tudtuk, hogy nem sok értelme van időt tölteni vele. Felső utasításra mégis meg kellett csinálni, hogy ki tudjuk pipálni a feladatlistán… És hogy megérte-e váltani? Nos, a munkakörnyezet nem olyan tiszta és nem is olyan világos, és sajnos a kávét és a laktózmentes tejet nekem kell beszerezném, és hiába, de nincs sem ergonomikus székem, sem állítható asztalom… (Szerencsére a két monitort azt azért megtartottam itthonra is.) Ellenben van rengeteg szabadságom, úgy osztom be az időmet, ahogyan én szeretném, és csak olyan munkát vállalok el, amiben valóban örömömet lelem. Úgyhogy meg van ennek is a jó oldala, azt gondolom.

Jelszó: HP Patron | Ingyenes Kiszállítással!

Mindentől függetlenül azért persze látszik, hogy a munkakörnyezet és a munkaeszközök terén van azért még hova fejlődni. Amire nagyon büszke vagyok, hogy itthonra is beruháztam egy nyomtatóra. Ugyan nem nyomtatok sokat (minek? ami nekem kell, az mind egy kódban fut a számítógépen), de em árt, ha szükség esetére van itthon is elérhető készülék. Bent az irodában HP nyomtatónk volt, azzal nagyon elégedett voltam. Amúgy is nagyon szeretem a HP termékcsaládot, hűséges vagyok a márkához. Az itteni gépem is HP, és eddig nagyon szépen muzsikál. Így tehát nem volt kérdés, hogy a nyomtatónk is HP lesz. Ráadásul találtam egy nagyon király webáruházat, ahol mindenféle tintapatront és nyomtató alkatrészt könnyedén be lehet szerezni. És jó áron is! A jelszavam: HP Patron | Ingyenes Kiszállítás – keressétek fel a nyomtatóalkatrész.hu-t, és szerezzetek be jó minőségű nyomtató patront olcsón!

Egyszerűen elképesztő, mennyi fajta nyomtatópatron megtalálható a kínálatukban. Business, Design és Office sorozatú tintapatronok is kaphatóak, így attól függően tudja mindenki kiválasztani a számára legmegfelelőbbet, hogy éppen mire van szüksége. De persze még hosszan sorolhatnám a nyomtató patron fajtákat, tényleg kifogyhatatlan a készlet… Ráadásul a legtöbb webáruháznál ha rendelsz, általában akkor tudod a legjobban megúszni a vásárlást, ha egy megadott átvevőpontnál, személyesen veszed fel, amit rendeltél. Na, itt nem! Visszavonásig gyakorlatilag minden rendelés kiszállítása ingyenes! Nincs kilométer díj, körzet díj, semmi! Úgyhogy tényleg nagyon megéri rendelni tőlük, mert a minőségen túl az ember pénztárcáját sem vágja haza a helyzet. Próbáljátok ki ti is, én most már csak innen rendelek! Ne feledjétek a mottót: HP Patron | Ingyenes Kiszállítás!