A mi megmentőnk: gumidiszkont.hu

Az idei nyáron kivételesen nagyon jól sikerült a banda turnéja. Ez nem szokásos dolog, mindig van valami probléma, amivel akkor és ott kell megbirkóznunk, amikor és ahol a leglehetetlenebb és legnehezebb.

Eddig a tavalyi turné volt a csúcspont, az pont olyan volt, mint ha valaki direkt szívózna velünk, szinte elképzelhetetlennek tűnt, hogy ennyi szerencsétlenség érjen minket egymás után. Eltűnt, pedig előre lefoglalt szállások sora, kétszer a fellépés előtt ment el az áram, de az igazi kedvencünk az volt, amikor a világ vége után kettővel lévő helyszínen a GPS le vitt minket egy teljesen lehetetlen földútra, ahol hogy, hogy nem, de defektet kaptunk. Nem is akár milyet, a gumi szinte darabokra szakadt, kész csoda, hogy nekünk nem lett semmi bajunk. Miután feléledtünk az első sokkból, rájöttünk, hogy meg kell oldanunk a helyzetet. Még az autó elszállítása csak-csak megoldható volt, a kis falukban sokkal segítőkészebbek az emberek, így volt, aki adjon pótkereket, amivel eljutottunk a legközelebbi autószervizig, de onnan 2 nap múlva muszáj lett volna mindenképpen tovább állnunk a következő helyszínre, ehhez viszont új gumiabroncsokat kellett találnunk. Ami azért volt nehéz, mert a faluban senkinek nem volt, mi nem voltunk mozgásképesek, tehát egy életünk, egy halálunk, maradt az internet csodája. Elég hiú ábrándnak tűnt, hogy egy nap alatt megoldódik online rendeléssel a problémánk, de mégis így lett.

Rátaláltunk ugyan is egy szuper weboldalra, ahol elképesztően széles választékból dönthettük el, hogy melyik gumiabroncsot szeretnénk megrendelni, és másnap ki is tudták szállítani nekünk. Az ár is nagyon meghatározó volt, hiszen a koncertek kifizetései utólagosan történtek, mi pedig nem kalkuláltunk ekkora plusz kiadással, de végül találtunk olyan abroncsokat, amire futotta a keretünkből, így az sem okozott problémát.

Másnap, ahogy a nagykönyvben meg van írva, meg is érkeztek az abroncsok, a „gumis Józsi bá’ „meg fel is szerelte őket, így folytathattuk utunkat. Nagyon nagy szerencse volt, hogy rábukkantunk erre a lehetőségre, mert ha nem oldódott volna meg, fel kellett volna függesztenünk a turnét, és az a megélhetésünket is veszélyeztette volna. Bátran ajánljuk hát ezt a weboldalt mindenkinek, akinek autógumira van szüksége, lassan beköszönt a tél, nézelődjetek és válogassatok bátran. Egy megbízható helyről rendelt megbízható termék sokszor a legnagyobb kincs, ezt mi már megtanultuk, és hogy segítsünk azoknak, akik téli gumi vásárlás előtt állnak, jó szívvel ajánljuk ezt a profi csapatot, és ezt a nagyon megbízható, átlátható és informatív weboldalt:

https://gumidiszkont.hu/teli-gumi