Széttáncoltam a cipőmet a bálban, innen szereztem másikat

Bálba voltunk hivatalosak a férjemmel. Szeretem az ilyen alkalmakat, mert jó csevegni és mulatni a rég nem látott ismerősökkel. Az én zenei ízlésem ugyan kicsit más, mint amilyen dallamok a megszokottak, bár ez nem tart vissza a táncolástól sem. Fekete-arany csipkebetétes ruhát vettem fel és azt a testszínű cipőt, amit annyira szeretek, mert hiába magas a sarka, mégis nagyon kényelmes és simán kibírok benne egy-egy áttáncolt éjszakát. Ezúttal is bírtam volna, csak a cipő nem bírt engem. Hajnalban hazaérve láttam, hogy elkezdett leválni a talpa és a sarka is mozgott már.

Mindenképpen szerettem volna beszerezni egy hasonlót, mert ez a színárnyalat a legtöbb ruhához passzol, és annak ellenére, hogy alkalmi fazon, magas sarokkal, meglepően kényelmes tud lenni.

A cipomarket.hu webáruházban találtam meg az elképzeléseimnek megfelelő lábbelit. Tamaris cipő volt, közepes sarokkal és éppen olyan színárnyalattal, mint ami az elődjének is volt, még a fazonja is majdnem ugyanolyan. Textil felsőrésszel, memóriahabos talpbetéttel ellátva, nagyon kedvező áron lett az enyém. Annyira örültem, hogy megtaláltam a megfelelő lábbelit, hogy gyorsan be is tettem a kosárba egy 37-es méretűt. De aztán a „vásárlás folytatása” gombra kattintottam és gondoltam körülnézek még a webshopban. A kínálat nagyon széleskörű, akár márkáról, stílusról, színről, mintázatról legyen is szó.

Nemcsak női, de férfi és gyerekcipők is vannak a kínálatban. Az árak alacsonyak, nagyon sok az akciós, akár 60-70%os termék. Az külön tetszett, hogy ezek a cipők külön menüpontot kaptak a webáruház kezdőlapján.

A termék GLS futárral jut el a vásárlóhoz, vagy Pick-Pack ponton bonyolítható le az átvétele. A szállítási költség 1000.- ft, 60.000.- ft összegű vásárlás felett pedig ingyenes.

Nagyon örülök, hogy sikerült az előző kedvelt alkalmi cipőm helyett egy új, minőségben, küllemben és árban legalább olyan szép tamaris cipőt találni. mindenkinek csak ajánlani tudom a cipomarket.hu webáruházat.