Az új kedvenc táskám a piros aktatáska

Nem is olyan rég jött az ötlet, hogy venni fogok egy aktatáskát. Mostanában egyre jobban kedvelem az elegáns kinézeteket magamon, talán kezdek felnőni. Szeretem jól érezni magamat a bőrömben, és ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy mit hordok. Mivel egyre több kosztümöt, egyberuhát hordok, úgy döntöttem, ideje megszabadulni az elnyűtt hátizsákoktól, és ideje inkább átállni az aktatáskákra és nőiesebb kézitáskákra. Hirtelen volt a váltás, de szerencsére mindent sikeresen beszereztem, így mostanában a kedvenc, piros aktatáskámat hordom, illetve pár retikült, kézitáskát.

Az aktatáska, amit rendeltem, egyszerűen meseszép. Nagyjából egy hete érkezhetett meg, a bagbox oldaláról rendeltem. Ez egy webshop, tele eredeti bőrből készült termékekkel. Nem csak az aktatáska van innen, ebből a webshopból rendeltem a kedvenc utazós bőröndömet, illetve egy kézitáskámat is.

Amikor elhatároztam, hogy nekem most egyaktatáska kell, már rutinos vásárlóként tértem vissza a bagbox.hu oldalra. Az oldal kialakítása rendkívül egyszerű és felhasználóbarát, így nagyjából fél perc alatt megleltem az aktatáskákat, és azon belül pedig azt, ami nekem kell. Oldalt lehet látni, hogy az adott termékkategóriákon belül milyen színű portékákból választhatunk. A sok átlagos barba, fekete és szürke között egyből megragadta a tekintetemet a piros, és egyből tudtam, hogy nekem piros aktatáska kell. Szerencsére volt raktáron, így pár nap múlva már a kezemben is tarthattam az aktatáskát, ami azóta a szívem csücskévé nőtte ki magát. A bagbox-tól megszokott remek minőségű táska az ideális társam a mindennapokban. Minden fontos iratom belefér, mindent bele tudok tenni, amire csak szükségem van a munkám során, ráadásul nagyom tartós is. Valódi bőrből készült, levehető pántja van, és amit külön szeretek benne az az, hogy kulccsal zárható az első zsebe!

A bagbox nagyon figyel a minőségre, ez a piros aktatáska például selyemfényű marhabőrből készült. Semmi panaszom nincs rá, egyszerűen tökéletes! Pontosan olyan, mint amilyet vártam és semmiért sem cserélném el. Egyébként nem csak az aktatáskáik csodálatosak, az utazótáskák és a női táskák, amiket tőlük rendeltem, még mindig teljesen hibátlanok, pedig az a helyzet, hogy igazán sokat cipelem őket, és mellettem rengeteg hatásnak vannak kitéve. De bírják a megpróbáltatásokat, a női táska még csak meg sem repedt. Pedig a korábbi, máshonnan vásárolt műbőr táskáimra jellemző volt, hogy magas fokú igénybevétel során elkezdett megrepedni a műbőr, és utána csúnya repedezett lett, rosszabb esetben pedig le is estek róla egész darabok.

A bagbox termékeinél nem kell ettől tartanom, ezeket a táskákat tényleg hosszú évek használatára tervezték, nem olyan fajták, amik egykönnyen megadnák magukat.

Már mondhatni elég sok tapasztalatom van a kényelmesen és gyorsan elérhető webshopukkal kapcsolatban, és biztosan állíthatom, hogy máskor is fogok tőlük rendelni. A minőséget meg kell fizetni, de abszolút nem bánja meg az ember, mikor végre a kezében tarthatja a hőn áhított bőr táskát.