Sportfogadási bónusz megszerzése egy opera előadás alatt?

A párom és én is nagyon szeretjük a zenét, szerencsére még a zenei ízlésünk is megegyezik, így mindig együtt tudunk menni koncertekre, fesztiválokra. Én azonban ezek mellett szeretem a zenés színdarabokat is, gyakran jártam korábban színházba is. Most sajnos kevés időm van rá, és amúgy is, ritkán találok olyan darabot, ami tetszene. Azonban mindig is el akartam már menni az operába. Még sosem voltam, ez rajta volt már évek óta a bakancslistámon.

A párom régebben megígérte, hogy ha egyszer találok valamit, amit szívesen megnéznék, akkor ő majd eljön velem. Szaván is fogtam, múltkor ugyanis találtam egy darabot, ami felkeltette az érdeklődésemet. Kicsi noszogatással, de sikerült őt rávennem, hogy bólintson rá a dologra és jöjjön el velem. Kinéztünk egy nekünk megfelelő időpontot, megvettük a jegyeket, és bár ő kicsit száját húzva, de beletörődött, hogy igenis operába fogunk menni.

Amikor eljött az előadás napja, izgatott voltam, hiszen ez nem egy sima mozi, ahova az ember akár tréningruhában beül popcornt csámcsogva. Ide illik szépen kiöltözni, nem késni, mert akkor mindenről lemarad az ember, de illő nem elfelejteni, hogy itt sem örülnek az emberek annak, ha valaki folyton a telefonját nyomkodja előadás közben.

Igen, a telefon. Azért hozom fel, mert a sztoriban fontos szerepet játszik a mobil. Mégpedig a párom mobilja. Elkezdett újabban fogadni, jobban mondva egyre gyakrabban kacsingatott a sportfogadás felé, ami az elején annyira nem volt idegesítő a számomra, hiszen sosem szabtam meg, hogy mit csináljon. Meg hát aztán semmi rossz nincs abban, ha néha-néha próbára teszi a szerencséjét.

Azonban az előadás alatt is végig a telefonját nyomkodta, és állandóan azt suttogta nekem, hogy az Unibet sportfogadás és kaszinó bónusz mennyire jó dolog . Mivel végre egy operában voltam és egy nekem tetsző darabot nézhettem, nem igazán volt kedvem ezzel a témával foglalkozni. Megkértem, hogy tegye el a telefonját, és majd otthon megbeszéljük, mert őszintén szólva, fogalmam nem volt miről beszél.

Nagy nehezen engedelmeskedett és unott arccal bámulta a színpadon – az ő szavaival élve – kornyikáló embereket. Egyszer-kétszer azért egy-egy poén megütötte az ő fülét is és jót kacagott rajta, de különösebben nem lett az opera szerelmese. Amikor hazaértünk, kicsit megdorgáltam, mert ez a viselkedés nagyon nem vall rá és nem esett a legjobban. Még szerencse, hogy ez a malőr csak az este elejére volt érvényes. Lehet, hogy ki is tessékeltem volna a helyről, ha tovább műveli ezt az egészet.

Persze nem volt ebből vita, szépen megbeszéltük, bocsánatot kért és elmondta, hogy csak túlságosan izgatott lett attól, amit a neten olvasott erről a bónuszról. Megnéztem én is a weboldalt és pár egyszerű kattintással 20.000 forintos bónuszt lehet megszerezni. Különböző bónuszok vannak, különböző értékekkel. Még egy részletes leírást is találunk az oldalon, ami segítségével tényleg egyszerűen el lehet intézni ezt az egész procedúrát. Nyitni kell egy úgynevezett számlát az Unibetnél, és regisztráció után erre a számlára kell befizetni az összeget, így az összeg aztán a számlán is megjelenik. Nem nehéz, ugye? Nézd meg, ha érdekel, én is jól körbenéztem az oldalukon kíváncsiságból.