Szerencsejátékon nyert pénzből lett meg a hőn áhított zongora

Zenészként, még ha sok mindenki azt is gondolja, nem olyan egyszerű az élet. Kívülről csak a csillogás és a pompa látszik, a siker és a hírnév, de kevesen gondolnak bele, hogy milyen göröngyös az út, míg az ember elér oda, hogy a zenéből tudjon megélni.

Még én sem tartok ott, hogy a hobbim, a zene legyen a karrierem, de szépen haladok efelé, mert állítólag tehetséges vagyok, és ezt nem csak én találtam ki, hiteles források jeleztek vissza nekem. Viszont ahhoz, hogy eljussak a célomig, nagyon sokat kell még gyakorolni, ahhoz pedig elengedhetetlen, hogy az embernek legyen egy kiváló hangszere. Én a zongorát választottam hangszeremül, amiből egy alap felszereltségű sem olcsó, de nekem már versenyzongorára van szükségem, és az pedig kifejezetten drága. Egy ideig bejártam a zeneiskolába, de ott csak napközben lehet gyakorolni, szóval, eljutottunk arra a pontra, hogy vennem kell magamnak egy drága zongorát.

A kérdés már csak az volt, hogy miből?

Egyáltalán nem keresek olyan jól, hogy ezt megengedhessem magamnak, így kiegészítő bevételhez kellett jutnom. Vállaltam polgári állást, de amit ott kerestem, éppen csak a megélhetésemre volt elég, többet pedig nem tudtam dolgozni, mert akkor nem maradt volna idő a gyakorlásra.

Egy este böngészgettem a neten, és egészen véletlenül rábukkantam a megoldásra. Belefutottam ugyanis egy online fogadásos oldalba, és bizton állíthatom, hogy a Bet365 Akciós Kóddal nem várt eredményeket hozott. Már az elején jól indult, mert 15000 Ft-os bónuszt kaptam új regisztrálóként, amit felhasználhatok játékra. Gondoltam, nagy baj nem történhet, utánanézek kicsit a fogadásoknak, aztán lesz, ami lesz, belevágok.

bet365 akciós kóddal nemKonkrétan kettő hét alatt összejött a nyereményemből a zongora ára úgy, hogy különösebben azért nem lettem szakértő a sportokban. Persze, igyekeztem valami információra szert tenni, de sokkal inkább hallgattam a megérzéseimre, és hagyatkoztam a szerencsémre, mint a tudásomra, és bejött.

Mikor elmeséltem a haveroknak és zenésztársaknak, nem hitték el, hogy ez sikerülhet, pedig én vagyok rá az élő példa, hogy igen. És különösebb energia befektetésembe sem került, hiszen fogadtam és nyertem, fogadtam, majd nyertem, és így ment a folyamat két héten át.

Persze, mikor meglett a zongora ára, kicsit visszavettem, hogy nehogy elsodorjon a hév, de teljesen nem fejeztem be, hiszen egy ilyen szerencsés periódust nem szabad kihasználatlanul hagyni. Sőt, ajánlottam a családomnak és a baráti köröm minden 18 évet betöltött tagjának is, hátha ők is jól járnak vele, mint én is, hiszen minden új regisztráló, a kóddal, megkapja a bónuszt és ezt kár volna bárkinek is kihagynia!