Felújításba kezdtünk, salgó állvány került a próbaterembe

Úgy döntöttünk, hogy a próbaterembe, amit magunk is használni szoktunk a kis hobbi zenekarommal és bérbe is szoktuk adni más zenészeknek is, egy új tárolási rendszert fogunk bevezetni. Az egész ötlet úgy jött, hogy belekezdtünk egy felújításba, a terem sarkában felhalmozott erősítők, pót erősítők és kábelek pedig nagy gondot okoztak. Mindet ki kellett cipelni, miután újra parkettáztunk és lefestettük a falakat, nem tudtuk rendesen visszapakolni őket. Hiszen egy ilyen tök jól felújított próbateremben mégis hogy nézne ki, hogy a sarokba száműzünk minden elektronikát?

Ezért gondoltuk úgy, hogy beújítunk egy polcrendszert. A salgó állvány mellett döntöttünk, mivel az erősítők és elektronikai cuccok elég nehezek és magasak, olyan polc kellett, ami bírja a terhelést. A holmik méretbeli sokszínűsége miatt külön jó megoldást kínált a salgó állvány, mivel ennek a polc részei 33 mm-ként állíthatók, így az egyes polcoknak nincsen szabvány méretük, az egyes erősítők méreteihez tudjuk igazítani.

Az ötlet megszületett, így kerestünk is egy helyet, ahonnan a lehető leghamarabb kiszállítják a rendelésünket. A rackinglog.hu-ra esett a választásunk, mert innen garanciát vállalnak rá, hogy legkésőbb 3 nap múlva megérkezik a polcunk. Na meg csak jókat olvastunk róluk, és tetszik az is, hogy ISO minősítettek a polcaik. Persze, ez nekünk annyira nem fontos, senki nem fogja megkérdezni, de azért mégis, ez egy jó dolog, nem?

Az is nagyon jó náluk, hogy a polcokra adnak garanciát is. Na meg nagyon jó a minőségük és sok méretben is lehet náluk kapni.

Árajánlat kérés után mindent lebeszéltünk, megbeszéltük, mekkora polcot szeretnénk, hány darabot, és valóban csak 2 nap kellett és a futár meg is hozta a rendelt terméket, amit nagyon gyorsan és egyszerűen össze is tudtunk állítani.

Végül az ötlet felmerülését követően a 3. napon már el is tudtuk rendezni az elektronikai eszközöket a polcon. A salgó állvány pontosan olyan, mint amilyet szerettünk volna és minden cuccunk el is fél rajta. Szóval raktározási problémák megoldására ajánlom a strapabíró salgó allványt.